Telefon

+420 602 320 304

E-mail

info@masazesusmevem.cz

Otevírací doba dle objednávek, obvykle:

Po - Pá: 9 - 18

Manuální lymfodrenáž je specializovaná jemná masážní technika, která podporuje přirozenou cirkulaci lymfy v těle. Tato metoda pomáhá snižovat otoky, podporuje detoxikaci těla a posiluje imunitní systém.

Ošetření jemnými, rytmickými pohyby. Klient leží v pohodlné pozici nejdříve na zádech, později na břiše a já pracuji na uvolnění lymfatických cest Vašich dolních končetinek. Nejprve se zaměřím na hlavní lymfatické uzliny, zejména v oblasti krku, podpaží a třísel. Pohyby jsou jemné a zaměřené na stimulaci odtoku lymfy z těla. Speciální techniky používají tlak a uvolnění k podpoře toku lymfy.

Bude Vám hezky!

Lymfatický systém v těle – lymfatické uzliny a cévy

Význam manuální lymfodrenáže:

Redukce otoků: Pomáhá při otocích nohou (po operacích, úrazech či onemocněních, které brání přirozenému toku lymfy – zde předem konzultujte se svým ošetřujícím lékařem).

Detoxikace: Podporuje odvod škodlivin z těla, což vede ke zlepšení funkce orgánů a snížení pocitu únavy.

Podpora imunitního systému: Aktivuje lymfatický systém, který hraje klíčovou roli v boji proti infekcím a nemocem.

Zlepšení vzhledu pokožky: Pomáhá zlepšovat texturu pokožky, pomáhá snaze zmírnit celulitidu, podporuje pružnost pokožky.

Manuální lymfodrenáž je využívána v oblasti rehabilitace, kosmetiky a sportovní medicíny.

Informace před masáží

Ceník zde

Rezervujte si termín

Mějte prosím na zřeteli, že po masáži je potřeba dodržet klidový režim dle délky a intenzity masáže. Naplánujte si prosím svůj čas tak, abyste toto mohli dodržet.

Obchodní podmínky

Mé služby nelze považovat za zdravotní úkony a nenahrazují lékařskou péči. V případě zdravotních problémů se obraťte na svého ošetřujícího lékaře.