Telefon

+420 602 320 304

E-mail

info@masazesusmevem.cz

Otevírací doba dle objednávek, obvykle:

Po - Pá: 9 - 18

Reflexní masáž chodidel je starodávná metoda, která harmonizuje celé tělo prostřednictvím stimulace specifických bodů na chodidlech. Jedná se o přirozenou, účinnou metodu, která pomáhá tělu v procesu regenerace a harmonizace toku energie.

Reflexní masáž chodidel se zaměřuje na stimulaci reflexních bodů na chodidlech, které odpovídají konkrétním orgánům, žlázám a částem těla. Masáž využívá teorii, že každý reflexní bod na chodidle je propojen s určitými částmi těla a jeho stimulací lze pozitivně ovlivnit jejich funkci.

Hlavním principem reflexní masáže je teorie, že lidské tělo je rozděleno do několika zón, které odpovídají určitým oblastem na chodidlech. Když je určitá část těla nemocná nebo oslabená, projeví se to bolestí nebo citlivostí v odpovídajícím reflexním bodě na chodidle. Přední část chodidla je propojena s hlavou a krkem, oblast paty se vztahuje na pánevní oblast a dolní část těla, střed chodidla odkazuje na orgány břišní dutiny atd…

Při masáži aplikuji tlak na konkrétní reflexní body, toto pomáhá tělu uvolnit napětí, obnovit přirozenou rovnováhu a podpořit samohojivé procesy.

Některé body na chodidlech mohou být bolestivější, pokud jsou spojené s orgány, které jsou z jakéhokoliv důvodu přetížené. Pokud tělo obsahuje nahromaděný stres nebo svalové napětí, může masáž vyvolat určité nepohodlí, tento stav obvykle brzy odezní .

Většina lidí popisuje reflexní masáž chodidel jako uvolňující zážitek s mírnými okamžiky citlivosti.

Bude Vám hezky!

Informace před masáží

Rezervujte si termín

Mějte prosím na zřeteli, že po masáži je potřeba dodržet klidový režim dle délky a intenzity masáže. Naplánujte si prosím svůj čas tak, abyste toto mohli dodržet.

Obchodní podmínky

Ceník zde

Mé služby nelze považovat za zdravotní úkony a nenahrazují lékařskou péči. V případě zdravotních problémů se obraťte na svého ošetřujícího lékaře.